Slut på mattvarpen

Nu har jag vävt slut på den varp som satt i vävstolen och det har blivit en hel hög med nya trasmattor. Nu ska vävstolen få vila under sommarmånaderna. Det finns så mycket annat roligt att göra kommande månader. Jag visar några av de mattor jag färdigställt.

Matta i rosa

Invävda segelbåtar

Liten julmatta på sluttampen

Snart Alla Hjärtans Dag

Mitt i kalla vintern är vi och här hos oss har vi fått massor med snö. Då känns det extra härligt att få fira och skämma bort någon man tycker om. Alla Hjärtans Dag kommer snart. Jag har många fina presenttips i min webbutik. Smycken, ljuslyktor och annat smått och gott. Allt till bra priser.

Kylskåpsmagnet

Underbar ring

Underbar & älskad

Ljuslyktor med olika texter

Sjöboden har öppnat för säsongen

Nu är det sommar! Jag har öppnat sjöboden för säsongen. Hoppas på en solig och fin sommar. Nytt för i sommar är att jag finns med i en ny butik i Bjästa. 10 st hantverkare och konstnärer har tillsammans öppnat Bjästa hantverk, konst & design.

Välkomna till min sjöbod och ta gärna en sväng förbi hantverksbutiken i Bjästa också.

Inplockad segelbåt

Inplockad segelbåt

Stor och liten

Stor och liten uggla. Ljuslyktor

Nu är det vår

Nu laddar jag för att ha nya roliga saker i sjöbod och webbutik när det blir sommar. Vävstolen går varm och likaså virknålen.
Jag har fått hem nya roliga smycken som man kan byta ut en ”knapp” på så man kan variera efter kläder och humör. Själva utsmyckningen är en tryckknapp som lätt tas bort och kan bytas. Med varje smycke följer en valfri ”knapp” med. Extra ”knappar” kostar endast 39 kr/st. Smyckena finns som halsband , armband och ringar. Varje typ i olika utföranden. Smyckena hittar du under resp. flik Halsband/Armband/Ringar. De extra knapparna finns under Berlocker. Här kommer några bilder.

Knapp med blå sten

Armring med knapp i blått

Knapp med röda stenar

Halsband med knapp i rött

Knapp med svart sten

Ring med knapp i svart

Julen närmar sig

Nu är det redan dags att tända det andra adventsljuset. Hög tid att börja tänka på julklappar. Jag har många fina och unika klappar. Jag har bl.a. vävt lite kuddar och löpare i julens härliga färger. Det finns också personliga ljushållare och vackra smycken. Välkommen att ta en titt i butiken.

Julens färger

Julens färger

Jullöpare

Jullöpare

Vacker med ljus

Vacker med ljus

Handgjort armband

Handgjort armband

 

Höst på Kläppa.

Nu har jag stor höstrea innan jag ska stänga i sjöboden för den här säsongen. Nya fina smycken kommer hem och jag kommer att väva nya mattor och traslöpare med jultema. Jag börjar få mera inspiration att knåpa nu när dagarna blir mörkare och regnet piskar mot rutorna. Då är det skönt att greja på i lugn och ro inomhus.

Passa på att fynda på rean så jag får plats för alla nyheter som kommer hem eftersom. 30 % rabatt på alla söta klänningar bl.a.

Söt klänning

Söt klänning

Nu öppnas sjöboden för säsongen!

Lördagen den 13 juni öppnar jag sjöboden för säsongen. Jag har fyllt på med många nya grejer. Jag hoppas på en varm och skön sommar med många trevliga besökare. Alla som har vägarna förbi, titta gärna in. VÄLKOMNA!

Vacker ring

Många nya smycken

Grönt set

En hel del roligt till barnen

Återbruk av jeans

Återbruk av jeans

Snart Alla Hjärtans Dag

Nu laddar jag för att fira Alla Hjärtans Dag. Kom ihåg de som du tycker om. Jag har många fina smycken med hjärtan eller tänkvärda ord. Titta under kategori ”Smycken”. En fin ljushållare hittar du också med en vacker vers, den finns under kategori ”Ljuslyktor”

Välj önskad färg på ängeln

Välj önskad färg på ängeln

Snyggt armband

Snyggt armband

Vacker text

Vacker text