Sjöboden har öppnat för säsongen

Nu är det sommar! Jag har öppnat sjöboden för säsongen. Hoppas på en solig och fin sommar. Nytt för i sommar är att jag finns med i en ny butik i Bjästa. 10 st hantverkare och konstnärer har tillsammans öppnat Bjästa hantverk, konst & design.

Välkomna till min sjöbod och ta gärna en sväng förbi hantverksbutiken i Bjästa också.

Inplockad segelbåt

Inplockad segelbåt

Stor och liten

Stor och liten uggla. Ljuslyktor

Nu är det vår

Nu laddar jag för att ha nya roliga saker i sjöbod och webbutik när det blir sommar. Vävstolen går varm och likaså virknålen.
Jag har fått hem nya roliga smycken som man kan byta ut en ”knapp” på så man kan variera efter kläder och humör. Själva utsmyckningen är en tryckknapp som lätt tas bort och kan bytas. Med varje smycke följer en valfri ”knapp” med. Extra ”knappar” kostar endast 39 kr/st. Smyckena finns som halsband , armband och ringar. Varje typ i olika utföranden. Smyckena hittar du under resp. flik Halsband/Armband/Ringar. De extra knapparna finns under Berlocker. Här kommer några bilder.

Knapp med blå sten

Armring med knapp i blått

Knapp med röda stenar

Halsband med knapp i rött

Knapp med svart sten

Ring med knapp i svart

Julen närmar sig

Nu är det redan dags att tända det andra adventsljuset. Hög tid att börja tänka på julklappar. Jag har många fina och unika klappar. Jag har bl.a. vävt lite kuddar och löpare i julens härliga färger. Det finns också personliga ljushållare och vackra smycken. Välkommen att ta en titt i butiken.

Julens färger

Julens färger

Jullöpare

Jullöpare

Vacker med ljus

Vacker med ljus

Handgjort armband

Handgjort armband

 

Höst på Kläppa.

Nu har jag stor höstrea innan jag ska stänga i sjöboden för den här säsongen. Nya fina smycken kommer hem och jag kommer att väva nya mattor och traslöpare med jultema. Jag börjar få mera inspiration att knåpa nu när dagarna blir mörkare och regnet piskar mot rutorna. Då är det skönt att greja på i lugn och ro inomhus.

Passa på att fynda på rean så jag får plats för alla nyheter som kommer hem eftersom. 30 % rabatt på alla söta klänningar bl.a.

Söt klänning

Söt klänning

Nu öppnas sjöboden för säsongen!

Lördagen den 13 juni öppnar jag sjöboden för säsongen. Jag har fyllt på med många nya grejer. Jag hoppas på en varm och skön sommar med många trevliga besökare. Alla som har vägarna förbi, titta gärna in. VÄLKOMNA!

Vacker ring

Många nya smycken

Grönt set

En hel del roligt till barnen

Återbruk av jeans

Återbruk av jeans

Snart Alla Hjärtans Dag

Nu laddar jag för att fira Alla Hjärtans Dag. Kom ihåg de som du tycker om. Jag har många fina smycken med hjärtan eller tänkvärda ord. Titta under kategori ”Smycken”. En fin ljushållare hittar du också med en vacker vers, den finns under kategori ”Ljuslyktor”

Välj önskad färg på ängeln

Välj önskad färg på ängeln

Snyggt armband

Snyggt armband

Vacker text

Vacker text

Julklappstips!

Nu finns många nya smycken i butiken. Fina julklappar. Jag har gjort några nya läderarmband och även pärlarmband. Dessutom har jag fått hem fina berlocker med strasstenar. Berlockerna kan köpas med kedja eller läderrem. De kan också köpas som de är för att hänga på ett halsband eller armband som du redan har. Hoppas du hittar något som passar dig.

Fina berlocker

Fina berlocker

Tag med text

Tag med text

Solsemester

Om några dagar åker jag och min man på en härlig solsemester. Det ska bli skönt att hämta andan och få lite mer inspiration av att se lite annat . Ni som beställer under den kommande veckan (v. 47) kommer att få era varor levererade i början av  v. 48.

 

Nu är hösten på G

Det börjar bli fina höstfärger ute och jag har börjat ta bort utblommade och färdigväxta växter ute i trädgården. Jag ser nästan fram emot några härliga regndagar så jag kan sitta vid vävstolen i lugn och ro. Har för tillfället två beställningar på mattor som väntar på att bli gjorda.

Jag har fått hem nya ringar och har även tillverkat nya halsband. Ringarna finns nu i webbutiken medan halsbanden väntar på att bli fotade. Kommer att ske snart.
Visar en av ringarna här.

Vacker ring

Vacker ring